středa 9. září 2015

Přilož do pece Vdolečku, musíme vyřídit velkou objednávku.

Dnes jsme měli jet na rodinný výlet za památnými stromy. Dívat se na ně a fotit je. Občas zapomínám, jak skvělou rodinu vlastně mám, a pak si občas vzpomenu na to, že jezdíme na rodinné výlety fotit stromy a že jsme jednou jeli do Velhartic jen proto, abychom se podívali na místní hřbitov. Údajně tam na hřbitovním kostele měl být v omítce vidět obličej dívky. Jestli tam byl si už nepamatuji, ale pamatuji si, že to byl skvělý výlet, bydleli jsme v jakémsi domě, kde byl skvělý gauč a spousta sešitků s béčkovými kriminálními příběhy.

Na dnešní výlet jsme bohužel nevyrazili, neb je venku děsně hnusně a v takovém počasí se staré a krásné stromy špatně fotí. Místo toho jsme se podívali hned při ránu na Shreka 2. Co vám budu povídat, brečely jsme se sestrou na mnoha místech. Na konci jsem dokonce musela jít pro kapesníčky, protože už jsme brečely moc. Zvlášť pasáž s obrovským perníčkem je velmi dojemná.

Místo výletu nakonec pojedeme na oběd do vyhlášené restaurace a vezmeme s sebou i naši osmdesátiletou babičku, protože o osmdesátileté babičky se pečuje a bere je na obědy do vyhlášených restaurací.

Šilamáma Půlplicpryč



Žádné komentáře:

Okomentovat