čtvrtek 25. července 2013

V ranní špičce zastavili vůz, který neměl volant, a řidič ho ovládal kleštěmi připevněnými na hřídeli. Kromě toho mělo auto dvě prasklé pneumatiky, nebylo registrované a jeho řidič, jenž měl zakázáno řídit, se nacházel pod vlivem drog.

Chtěla bych tímto prostřednictvím vyhlásit nehonorovanou tipovací soutěž. Předmětem věšteckých schopností případných soutěžících bude věk pisatele následujících fanouškovských komentářů k filmům. (Neboť jsem aktivním uživatelem serveru ČSFD a mezi mé jisté radosti patří i sledování ostatních aktivních uživatelů.) Jedná se o uživatele s přezdívkou NickHarper a cítím potřebu uvést, že se z mé strany nejedná o žádnou jedovatou legraci na jeho účet, neboť mé srdce opravdově poskočí pokaždé, když si na něj vzpomenu. Samozřejmě má své kontroverze, ale s překvapivě velkým množstvím jeho soudů se shodnu a určitě bych kolem toho nakecala mnohem víc, zatímco on jde přímo k jádru.

Nicméně k věci: Můj tip je, že se jedná o postaršího pána, něco málo po padesátce. Nicméně jsem si vědoma toho, že se jedná o vabank, protože si dovedu představit, že spousta lidí bude tvrdit, že to je jistě malý chlapec.
Tak tedy co mě to naplňuje takovou radostí:

K filmu Expendables 2: "Jo . tak to byl Akčnák jak něco lepší než jednička lepší finální bitva . Vice Schwarzeneggera více Wilise v tomto díle . Bitka Sylvester vs Jean - Claude geniální . skoro celý film je střílení přestřelky a bitky žádné dlouhé kecání mezi hlavní a novou postavou . chyba tam je jenom jedna možná delší film tak 2 hodiny ovšem pak by to bylo třeba slabší . Bitva na letišti skvělá Bruce ve smartu a Arnold mu ulomí dveře výrobci asi budou zuřit a řeknou my se vrátíme. Chuck byl skvělý . Chuck dokáže jednou střelou zničit tank a zabít asi 20 lidí skvělý ."

K filmu Cesta na Měsíc: "první sci-fi film"

K filmu Australská apokalypsa: "dobrý katastrofický film"

K filmu Sedm statečných: "dobrý film. Další důkaz že filmy co jsou teď jsou horší než předtím ."

K filmu 2001: Vesmírná odysea: "dobrý sci -fi film od Stanleyho Kubricka .Ale nebylo to tak dobré jak jsem mislel."

K animovanému filmu Pán prstenů: "Úplná blbost celá trilogie v jednom filmu co s toho muže vzniknout než blbost nic jiného než blbost."

K filmu Avatar: "Blbost blbý film. Já nechápu co se na tom lidem líbí člověk s amokem ve stroji ničí planetu co neexsistuje . Já nevím mi se nikdy filmy od Camerona nelíbí on kromě sci-fi filmu jiné netočí . A všechny filmy upravuje na počtačí já vím že některé scény bez toho nejdou natočit ale i tak."

K filmu X-Men: První třída: "Úplná blbost."

K filmu Babe - galantní prasátko: "Výborný film o vepřovi."

K seriálu Spongebob v kalhotách: "nejhorší díl jak Sponge Bob zpíval . Ale jinak skvělé ."

A zejména k filmu Příjezd vlaku na nádraží v La Ciotat : "Rok 1895 nejduležitější rok pro film protože tehdy vznikla kamera i film. První film od bratru Lumiéru a zaroveň úplně první film na světě. Sem rád že vymysleli kameru bez nich by nebily filmy a nevznikl by Indiana Jones ani Hvězdné Války a další skvělé filmy."

Promiňte, že je ukázek tolik, ale myslím si, že to pořád ještě úplně nestačí.

Podejmlíko Půlrohlík



Žádné komentáře:

Okomentovat