pondělí 25. března 2013

Má duše černá jest a vlasy snad budou brzy taktéž.

Čtu Idiota od Dostojevského a připadám si díky tomuto faktu lehce intelektuálně. Nejspíš se s ním budu fotit i na tablo vedle popelnice.

Podejmlíko mi přivezla černou hennu, včera jsem ji naplácala na hlavu a nic, tak dělám druhý pokus, neb jsem včera zapomněla namočit vlasy. Doufám, že to nechytnutí je způsobeno tím, nebo se naštvu.

Je u nás v kině Jeden svět, dneska na nic už kvůli té henně spíš nepůjdu, ale zítra to vidím na Hru o kámen a pozítří Na sever od slunce a ve čtvrtek (to už ve filmáči) Největší přání.

Fotky dokumentují mé nové šatečky s tichou vzpomínkou na červené vlasy, které doufám už zítra mít nebudu.

Šilamáma Půlplicpryč

P.S. A ještě jsem zapomněla dodat, že jsem dnes ráno měla takové ospalky, že jsem nemohla otevřít levé oko a musela jsem ho vymýt spoustou vody.



3 komentáře:

  1. PampeLiška Podšitá26. března 2013 v 12:55

    Šla jsem dneska do banky a při čekání na paní přepážku jsem si četla jak čteš Idiota, což mělo za následek, že jsem se začala smát jako idiot. Bylo to super, protože lidi vedlem mě se bavili o důchodové reformě a o tom, že malé děti by neměly plavat ve bazénu kde je víc než 200 litrů vody. A já nic nevím o reformě a ani o tak prťavých bazénech a proto jsem se smála jako idiot. Pozdravuj ode mě nové vlasy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě vyloženě potěšilo :)

      Abych se vyjádřila fundovaně hledala jsem, jak je velký takový dvěstělitrový bazén, a z toho, co jsem našla mi přijde, že v takovém bazénu plavat technicky nejde. Například tento má něco málo přes 200 litrů http://www.fitvyziva.cz/nafukovaci-bazen-bestway-1-2-3-vlak-200-x-150-cm/

      A vlasy děkují, sice zlobí, ale já s nima ještě zatočím!

      Vymazat
  2. I love this cool look !
    http://selenite.weebly.com

    OdpovědětVymazat