neděle 1. července 2012

Paříž dělá z lidí E!E

Tímto příspěvkem se já (jako Šilamáma) hlásím prvně z města lásky, kultury, poezie, umění, ejfelofky, turistů, černochů, aut, parků, vodních bitev, hotelů, zeleně, asfaltu, sakrkéru, sejny, podpatků, strýtártu, metra, puntíků (!!!!), skla, žabožroutů a hnusnýho piva.

Ano, je to tak jsem v Paříži. (ostatně, nadpis byla taková nápověda)


Jsem zde už téměř tři týdny. Není to tu až tak zlý. Pracuju v hotelu, který není úplně v centru, ale z okna vidím Eiffelovku. Ta je ale vidět snad z každýho okna tady (stačí se obvykle trochu vyklonit).

To by byl úvod. Postupně sem budu přidávat tipy kam v Paříži, co ne, co ano, co za to stojí a co už méně. Něco o nakupování oblečení, něco o nakupování divných věcí a něco o nakupování věcí pro kreativní tvoření, pokud patříte k bláznům, co bez jehly, nitě, nějakých stužek, flitrů, knoflíků a puntíkatých látek paty z domu nevytáhnou. Jako třeba já.
Šilamáma Půlplicpryč

(Fotky jsou ještě z doby před mým odjezdem, takto jsem trénovala u nás, abych byla v Paříži úžasná, dokonalá a nepřehlédnutelná.)




3 komentáře:

  1. Ano, k němu mám veselou historku. To jsem takhle jeden z posledních dnů šla do hospody a namašlila jsem se takto, abych byla úžasná. Zapomněla jsem se ovšem podívat z okna a vzala jsem si jen lehký puntíkovaný deštník k doladění imidž. Venku ovšem lilo jak kráva, takže po pěti minutách chůze šly dolů boty a silonky, které jsem posléze objímala v náručí, aby byly aspoń trochu suchý. Nakonec stejně nebyly.

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud tam jeste jsi mam par tipu na dobry cesky pivo v parizi.pokud mad zajem

    OdpovědětVymazat