pondělí 9. července 2012

Chci šlápnout nekonečnu na ocas, aby vyjeklo jak pes, co ho krmíš tak, že si ještě po obědě líže rány.

Kdo se jednou zbláznil už nikdy nebude normální.
Chtěla jsem napsat dlouhý, zábavný článek plný zajímavých a důležitých tipů o Paříži, ale zjišťuji, že něčeho takového asi nejsem schopna.

Takže jen takhle. Tráva je tu nelegální v jakémkoliv množství u sebe, či požívání. Víno za 3 eura jde vypít naprosto s klidem, ale teď jsem si koupila za 6 euro a mňamka.

Letní slevy jsou sice super na na kupování, ale jsou tu dva týdny a už mě štve, jak si nejde v ochodě nic koupit v mý velikosti, jak je všechno rozebraný.

Naštěstí mi "Bůh Bot" seslal jedny červené s puntíčky (moje regulérní úchylka) a tak jsem celkem spokojená.

Jestli se chcete zbláznit v českém stylu doporučuji pravidelný poslech WWW - to tak na schizofrenii. Pokud chcete radši trpět depresemi z francouzské hudby, na mě funguje v tomhle směru výborně kapela Louise Attaque - bohužel už nefungují, takže pro mě možná líp, abych se po nějakým jejich koncertu nezvencla.

Šilamáma Půlplicpryč

Mix fotek (odshora zleva dolů): Street art - ufo, obličej. Pére La Chaise - znechucení. La Défense - strom. La Défense - jezírko.  Šatičky z Paříže. Botičky z Paříže. Street art - temná strana, obličej. Street art - kočička.

 

2 komentáře:

  1. Wow, zamilovala jsem se do těch silonek^^

    Btw. zvu tě na giveaway http://nikolecka.blogspot.cz/2012/07/ahoj.html#comment-form
    :)

    OdpovědětVymazat
  2. Botičky úžasné! A Paříž musí mít pro toho, kdo tam pobývá delší dobu, ještě mnohem větší kouzlo, než pro turistu, co tam je tak týden a nestíhá. Trošku závidím. :-)

    OdpovědětVymazat